Masterclass professional future strategist

21/04/2017

Managers, strategen en innovatiespecialisten moeten kunnen inspelen op een steeds onvoorspelbaarder overmorgen. Hoe onderscheid je signalen aan de horizon van ruis, en hoe zet je deze signalen om in visie en strategie? Kortom: hoe speel je effectief in op een snel veranderende, complexe omgeving?

Deze vragen beantwoorden we in onze vierdaagse Masterclass Professional Future Strategist, die zowel in het voorjaar als najaar van start gaat aan de Nyenrode business Universiteit. Tijdens de masterclass geven topexperts inzicht in hun methodieken en de toekomst: van bekende trendwatchers  tot de topfuturologen en strategen uit de de triple helix. Interactieve colleges, korte pitches en expertdebatten worden afgewisseld met workshops, waarin deelnemers aan de slag gaan met hun eigen cases. Na afloop van de vierdaagse course hebben deelnemers een robuuste toekomstverkenning ontwikkeld, die als basis voor de strategie van de eigen organisatie kan dienen.

De masterclass is is bedoeld voor managers, strategen en business developers uit zowel de profit- als de nonprofitsector die het toekomstbewustzijn binnen de eigen organisatie willen versterken. Ook zijn de colleges geschikt voor ervaringsdeskundigen in visie- en strategieontwikkeling, scenarioplanning of business development die hun strategisch instrumentarium willen vergroten en verdiepen.

Het eerste deel van de masterclass vindt plaats op 1 en 2 november 2017, het tweede deel op 27 en 28 november.

Meer informatie: http://www.executiveeducation.nl/vakinhoudelijke-programmas/programmadetails/masterclass-professional-future-strategist.html

Benieuwd wat Futureconsult voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op via info@futureconsult.nl of 020 320 3100.