Mijlpaal: het duizendste project voor Futureconsult!

18/02/2020

2020 is nog maar net begonnen, maar wij vieren al onze eerste mijlpaal! Dit jaar viert Futureconsult niet alleen haar 20ste verjaardag, we startten begin februari ook met ons duizendste project! Van gemeenten tot ministeries en van bouwsector tot brancheverenigingen: we hebben al duizend keer het voorrecht gehad de toekomst te verkennen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Ons doel voor de komende duizend projecten? Blijven verrassen en verrast blijven worden. In ieder project zien we het als een grote uitdaging om relevante en nieuwe kennis naar voren te brengen. Vaak zijn opdrachtgevers verrast als ze er achter komen hoe goed mensen, met een beetje hulp, over de toekomst na kunnen denken. Maar daarnaast worden ook wij regelmatig verrast. Nieuwe invalshoeken, onverwachte opmerkingen en briljante idee├źn: ook wij leren iets van ieder traject.

Wij willen alle opdrachtgevers, projectmedewerkers en deelnemers van de afgelopen duizend projecten heel hartelijk bedanken. Op naar de tweeduizend!

Benieuwd wat Futureconsult voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op via info@futureconsult.nl of 020 320 3100.