Innovatiestrategie

Innovatiestrategie

U wilt een strategie om innovatie te organiseren en een constante stroom aan nieuwe ideeën te garanderen

Strategisch en blijven innoveren is voor iedere organisatie van belang. Of dit nu gaat om baanbrekende innovaties of juist om slimme optimalisaties in bestaande systemen: niet innoveren betekent op den duur achter de feiten aan lopen. Daarom is het belangrijk om een innovatiestrategie te hebben. 

Innovatie kunt u blijvend organiseren. Futureconsult kan uw organisatie helpen met het opstellen van een innovatiestrategie, het leren van methoden om tot innovaties te komen en helpen met het ontwikkelen van innovatie katalysatoren. Op deze manier kunt u binnen uw organisatie een constante stroom van nieuwe ideeën garanderen en heeft u de juiste tools om goede innovaties snel organisatie-breed in te zetten, of te vermarkten.

Onlangs begeleidde Futureconsult het Innovatielab van DELA met het organiseren van een constante stroom aan ideeën voor hun innovatiefunnel.

Onze ervaring

“In onze Week van de Digitalisering hebben we in één dag met 30 mensen de basis gelegd voor omgevingsscenario’s, die we op dag twee hebben uitgewerkt. De derde dag hebben we de scenario’s meteen gebruikt: we hebben onze gewenste ontwikkeling geplot in de scenario’s."

Niek Ridderbos

Directeur Digitalisatie | divisie Infrastructuur Nederland, VolkerWessels

Benieuwd wat onze Innovatiestrategie voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 020-3203100

Contact