Masterclasses – missie, visie en strategie

Masterclasses – missie, visie en strategie

Waar staan we voor en waar gaan we voor? Een toekomstbestendige strategie en heldere missie en visie zijn van groot belang voor elke organisatie.

Interne en externe veranderingen zoals de digitale transitie of verschuivingen op de arbeidsmarkt kunnen van invloed zijn op uw organisatie. Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op uw identiteit en strategie? Wat zijn de valkuilen en wat zijn de sterke punten? Doel van de workshop is om los te komen van de waan van de dag en gemeenschappelijk tot een toekomstige koers te komen.

Tijdens de workshop zal Futureconsult het gesprek over de strategie, missie of visie van uw organisatie leiden, gebruikmakend van verschillende methoden en technieken, zoals het Business Model Canvas en SWOT-analyse. De workshops en masterclasses van Futureconsult combineren zo theorie en praktijk.

We werken graag samen met u aan een workshop op maat voor uw organisatie.

Onze ervaring

In onze Week van de Digitalisering hebben we in één dag met 30 mensen de basis gelegd voor omgevingsscenario’s, die we op dag twee hebben uitgewerkt. De derde dag hebben we de scenario’s meteen gebruikt: we hebben onze gewenste ontwikkeling geplot in de scenario’s."

Niek Ridderbos

Divisie Infra, VolkerWessels

Benieuwd wat Futureconsult voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 020-3203100

Contact