Trendboek: 8 trends die u niet mag missen

9 november 2019

Trendboek Dutch Design Week Eindhoven 2019

Op 25 oktober bezochten Marlieke van Schalkwijk en Kelly Streekstra de Dutch Design Week in Eindhoven. Het thema dit jaar was ‘If not now, then when?’, een oproep om aan de slag te gaan met de urgente kwesties van onze tijd. Bij talloze stands presenteerden enthousiaste designers nieuwe designs en hun invulling van deze boodschap.    

Ook dit jaar was het weer een drukke bedoening in Eindhoven: maar liefst 355.000 bezoekers bezochten 2600 designers. Om zoveel mogelijk waardevolle informatie op te halen besloten wij ons te focussen op de bio-design en technologische route. Vanuit deze vele indrukken hebben we onze acht favoriete trends gebundeld in een e-book. We nodigen u van harte uit dit e-book te lezen en na te denken over de kansen en uitdagingen van deze trends voor uw organisatie. U kunt het e-book gratis hieronder lezen en downloaden.

De toekomst door AI

Afgelopen tijd is het online programma ChatGPT1 op sociale media erg populair geworden. De tool genereert op basis van een vraag gehele artikels, biografieën en

Lees verder >

Perspectief wisselen

Als organisatie of branche zit je vaak gevangen in bepaalde denkpatronen, zeker als het om uitdagingen gaat. Iedere keer dat het probleem besproken wordt, komen dezelfde oplossingen of suggesties op tafel. Tijdens een workshop perspectief wisselen wordt de deelnemer uitgedaagd de standaardoplossing los te laten en een uitdaging vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Lees verder >