Trendboek: 8 trends die u niet mag missen

9 november 2019

Op 25 oktober bezochten Marlieke van Schalkwijk en Kelly Streekstra de Dutch Design Week in Eindhoven. Het thema dit jaar was ‘If not now, then when?’, een oproep om aan de slag te gaan met de urgente kwesties van onze tijd. Bij talloze stands presenteerden enthousiaste designers nieuwe designs en hun invulling van deze boodschap.    

Ook dit jaar was het weer een drukke bedoening in Eindhoven: maar liefst 355.000 bezoekers bezochten 2600 designers. Om zoveel mogelijk waardevolle informatie op te halen besloten wij ons te focussen op de bio-design en technologische route. Vanuit deze vele indrukken hebben we onze acht favoriete trends gebundeld in een e-book. We nodigen u van harte uit dit e-book te lezen en na te denken over de kansen en uitdagingen van deze trends voor uw organisatie. U kunt het e-book gratis hieronder lezen en downloaden.

Scenario Cards

What if-vragen helpen bij het denken over de toekomst van jouw bedrijf en organisatie, maar ook voor je eigen toekomst. Jan Nekkers van Futureconsult is door NRC geïnterviewd over ‘Scenario

Lees verder >